‘A Well Shaven Cactus’

Deltager på:

“A Well Shaven Cactus”
Med gruppeudstillingen ”A well shaven cactus” har Esplanaden3 fornøjelsen af, at invitere til fernisering samt indvielse af galleriets nye lokaler.

Fredag, den 3. december 2010 fra 16-20.
Udstilling varer til den 29. december 2010.

Gruppeudstillingen ”A well shaven cactus” er en sammensætning af kunstnere, som alle har det til fælles at humor er en integreret del af deres praksis. De udstillede værker viser en umiddelbar glæde ved, og en lejende tilgang til, det at skabe kunst.

Begrebet humor er et vi gerne forbinder med ”let” underholdning, men hos de udstillende kunstnere ser vi at humoren både kan være sjov, indsigtsfuld, farlig, skarp og tankevækkende.

Humoren indeholder en dobbelthed. Man kan bruge den til at  distancere sig fra, og uskadeliggøre sit emne, men man kan også bruge humoren som en tilgang der tillader en italesættelse og behandling af ”farlige” emner og skaber et sted at mødes under trygge rammer.

Udstillingen er kurateret af billedkunstner Michael Isling
”Det er en stor glæde at fremvise værker hvor man fornemmer, at hver enkelt kunstners undersøgelser og arbejdesprocess, er båret af entusiasme.”

De inviterede kunstnere er:
Rasmus Bjørn, Søren Brøgger, Anne Munnecke Christensen, Camilla Gaugler, Tanja k. Jensen, Michael Isling, Mikkel Larris, Nadja Plesner, Niels Plugholm, Sif Itona Westerberg, Lars Worm, Pelle M. Schiødt.

 

http://www.ge3.dk/1-45-news.html

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s