Reykjavik

Er i Reykjavik med Poul for at lave projektet List&Ást&List. Vi bor i centrum i SIM huset. SIM er lidt ligesom BKF i Danmark, kunstner organisation, og der er her overnatningsmulighed. De har et andet og større hus lidt herfra hvor der er en masse atelierer og også gæsteboliger.
Vi har de sidste 2 dage spist sammen med en gruppe af folk fra kunstråd i de nordiske lande som arbejder med kunst i det offentlige rum. Hyggeligt og også interessant at tale med dem om deres arbejde.
I går spiste vi frokost med dem ude på Nordisk Hus, Norræna Husid, hvor der er en et restaurant med nyt nordisk køkken. Meget lækker grøntsags suppe og en fiskeret. Krydret med fennikel, tror jeg. Kokken derude var i gang med at lave forskellige krydrede sanpse og vi smagte på en hvor han havde friske birkegrene i , det smagte super lækkert.
Senere var der åbning af Listahatid, Reykjavik ARTs festival. En masse mennesker i pænt tøj og taler på islandsk, som jo ikke er helt let at forstå.
Jeg kiggede ind Kjarval salen, og han havde malet og tegnet nogle ret sjove ting. Meget udtryksfulde portrætter og mytiske landskaber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s