Nye tests med blogs og sociale forumer (fora?)

Vi havde forige uge et foredrag med en fyr fra TV2-net på CVK (Johnny Castrup Jørgensen, a duck in the face, pickled). Han snakkede om sociale netværk på nettet og det som han gerne ville arbejde mere med på TV2. Nu tester jeg så lige nogle af de ting han havde fat i. Twitter som er en slags åben IM hvor man skriver på en webside som andre så kan følge. Man kan have nogle venner som man skriver til og svarer. Eller man kan bare følge nogen man syns skriver spændende ting. Han kaldte “stalke”. Altså at man skygger nogen. 

Jeg ved ikke så igen som sædvanlig, om jeg syns jeg har så meget at sige eller skrive. Men man kan jo skrive lige hvad man vi. Og der bliver da også mere og mere skriveri.
I dag har jeg så meldt mig på Tumblr.com Det er en slags blog igen, men den er nemmere at blogge på end f.eks denne her wordpress jeg skriver på nu. Det er simpelt; et link på min favorit-bar med “share on tumblr” og så kan man når man er på en god side med noget man gerne vil gemme, bare klikke på favoritten og vælge om det er et billede på siden, et link eller et citat man vil lave. Meget nemt! Effektivt.

hmmm. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s